South Asia Programme Mentors

Sushant Bhatia
Sushant Bhatia
Sushant is momenteel de Regional (Investment) Manager bij Caspian Debt. Hij is verantwoordelijk voor due diligence, portfoliomanagement en activiteiten voor het opbouwen van venture-ecosystemen. Hij beheert een portefeuille van ondernemingen in sectoren met een hoge impact, zoals Gezondheidszorg (primaire focus), Onderwijs en CleanTech. Hij begon zijn professionele reis in 2010 en werkte de eerste 4 jaar in operationele en technologische functies voordat hij in 2016 met impact investing begon.
Sandipan Chattopadhyay
Sandipan Chattopadhyay
Sandipan is winnaar van de ‘Red Hat Innovator of the Year’-prijs (samen met anderen) en heeft meer dan twee decennia ervaring in verschillende technologie-functies. Hij studeerde statistiek aan ISI en behaalde zijn MBA aan IIM Calcutta. Voordat hij Xelp oprichtte, was hij de CTO bij Just Dial, een lokale zoekmachine, waar hij de technology stack bouwde en opschaalde. Toen hij bij Just Dial kwam, kreeg het bedrijf ongeveer 30.000 oproepen per dag, een aantal dat in december 2015, toen hij wegging, was gestegen tot 4,8 miljoen gebruikersvragen per dag.
Richa Pandey
Richa Pandey
Richa Pandey is een Patent Attorney en een partner bij Krishna en Saurastri Associates, in Delhi (Gurgaon). Ze is een advocaat en een geregistreerd octrooigemachtigde. Haar belangrijkste werkgebieden zijn onder meer het indienen van octrooiaanvragen, octrooivervolging, octrooi-oppositie, octrooigeschillen, octrooieerbaarheids-adviezen, zoekopdrachten, nietigheids-adviezen en portefeuillebeheer. Pandey heeft een universitaire Rechtenstudie afgerond en een Bachelordiploma in de wetenschappen van de Universiteit van Lucknow. Richa Pandey was ook gastspreker op verschillende nationale en internationale conferenties over intellectueel eigendom.
Maurits Bos
Maurits Bos
Maurits is een pragmatische advocaat die gespecialiseerd is in venture capital zoals; investeringen (series seed / A / B, equity / convertibles / SAFE's); bedrijfsstructuren en oprichtersregelingen; participatieplannen voor medewerkers / management; fondsvorming; M&A; commerciële contracten. Maurits heeft een sterke focus op het werken voor impact gedreven ondernemers en impact investeerders, maar ook voor opdrachtgevers in de innovatieve technologie sector. Hij is een mentor bij verschillende accelerators en een actieve bijdrage aan het open source juridische documentatieplatform Capital Waters.
Marieke Lenders
Marieke Lenders
Marieke is hoofd van het Reweave-programma van Enviu en bouwt aan circulaire en eerlijke ondernemingen in de mode-industrie. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in internationaal advies en het opzetten van ondernemingen, met als doel wereldwijde waardeketens duurzamer te maken. Ze gelooft heilig in het combineren van winstgevende bedrijfsmodellen met het genereren van impact, en dat is precies waar Enviu voor staat. Ze is een idealist met een hands-on mentaliteit en weet wat er nodig is om vanaf de basis een schaalbaar bedrijf op te bouwen.
Dr. Siva Pariti
Dr. Siva Pariti
Dr Siva Pariti heeft 10 jaar werkervaring bij Dystar Group en STS, als integraal onderdeel van het STS Senior Management Team. Dr. Siva werkt samen met de belanghebbenden uit de industrie om de meest praktische oplossingen voor complexe uitdagingen te ontwikkelen. Als gepassioneerde leraar is Dr.Siva verantwoordelijk voor het verzekeren van excellentie van STS-diensten wereldwijd en leidt hij de STS-opleidingsacademie. Hij is lid van de Adviesraad van ZDHC Academy en is erkend ZDHC Trainingsaanbieder. Hij heeft zijn B.Sc. (Tech.) M.Sc (Tech) en Ph.D. (Tech) van het Institute of Chemical Technology (ICT), voorheen bekend als University Department of Chemical Technology (UDCT) op het gebied van Intermediates & Dyestuff Technology Division.
Anuj Sharma
Anuj Sharma
Kwalificatie: BSc, FCA, MFM, CRMA (Harvard) | Oprichter en CEO, ALSiSAR IMPACT® | Transactieadvies | Impact investeren. Werkervaring van ~ 2 decennia in internationale structurering, impactbeleggingen, transactieadvies, gemengde financiering en juridische strategie. Anuj is een bekende naam in het landschap van impact investing & social enterprise wereldwijd. Hij heeft wereldwijd in 15 landen gewerkt (VS, VK, Nederland, China, Mongolië, Verenigde Arabische Emiraten, India, Myanmar, Nepal, Bangladesh enz.).